Желко Йоксимович съдия в новия сезон на X Factor

41179
Желко Йоксимович съдия в новия сезон на X Factor

Желко Йоксимович, който ще представи за първи път у нас впечатляващо шоу „Balkan Bazar“ на 20 март в Зала 1 на НДК, ще е съдия в новия сезон на X Factor Сърбия. Виртуозът на балканската музика е получил специална покана да се присъедини към екипа на предаването лично от неговите продуценти.  Изборът на Желко не е никак случаен, тъй като изпълнителят на мега хита "Lane moje" е звезда в цяла Европа.

Най-популярният и талантлив певец и музикант на Балканите вече има опит в подобен тип телевизионни риалити формати след изявите си в „Гласът на Сърбия“, където беше жури заедно с СЕСА.

Намесиха Желко Йоксимович в грандиозен скандал с премиера на Сърбия

Най-голямата и обичана балканска звезда Желко Йоксимович винаги открито е изразявал своята политическа позиция. Повод за скандал обаче ...

„Нямам търпение да се срещна с младите таланти, което ще се случи веднага след концерта ми в София. Като техен ментор ще им предам опита, който съм натрупал през годините. Сигурен съм, че ще открием много талантливи момчета и момичета, а защо не и нова звезда, която да покори класациите в цял свят“ – коментира новината Желко.

Както вече е известно, Йоксимович ще представи за първи път у нас шоуто „Balkan bazar“ – авторски проект, вдъхновен от магичната сила на балканската музика. Публиката в Зала 1 на НДК ще има възможност да се наслади на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции.  Ще прозвучат също и най-големите хитове на звездата - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija" и "Nije ljubav stvar".

Билети за концерта на 20 март в София все още могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 50 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Повече информация за концерта на Zeljko Joksimovic можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia .

Треска за най-хубавите места за концерта на Желко Йоксимович

Най-хубавите места за предстоящия концерт на Желко Йоксимович на 20 март в София вече са тотално разпродадени. Надпреварата за тях пред...

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, Pik.bg, BLife.bg, Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, радио Беркк-М, радио Зорана, радио и ТВ Кракра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com