JAY LUMEN посреща рождения си ден в YALTA CLUB

24027
JAY LUMEN посреща рождения си ден в YALTA CLUB

В последния февруарски ден и само ден след мащабното световно турне TOP 100 DJs, YALTA CLUB посреща унгарския артист JAY LUMEN, който избра да празнува рождения си ден с родната публика. Нощта на 28 февруари срещу 1 март ще бъде особено приятна и вълнуваща в компанията на рожденика LUMEN и резидента STEFAN POPOV.

Фактът, че JAY LUMEN изгражда сетовете си предимно от хаус, тек-хаус и техно елементи, които често миксира с динамични, грууви и вокали, ни подсказва, че вечерта ще бъде доста интересна с безброй поводи за усмивки и танци. Разбира се, за тази приятна атмосфера ще се погрижи и амбициозният млад резидент на клуба STEFAN POPOV. Сетът му, с внимателно подбрана музика, ще подготви подобаващо публиката за предстоящото празнично включване от пулта на JAY LUMEN.

Кой е HARDWELL и какво ни очаква на 27 февруари?

Като едни истински фенове на електронната музика, нямаме търпение да дойде 27 февруари, когато на българска земя, един след друг, на ед...

Ако все още се чудите къде и как да прекарате събота вечер, вашият отговор е YALTA CLUB. Вземи своя билет в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB на цена от 20 лв. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com