Играй и спечели една двойна покана за концерта на 2Cellos

30582
Играй и спечели една двойна покана за концерта на 2Cellos

Невероятният дует 2Cellos ще свири в София на 9 декември в Зала 1 на НДК. Двамата млади челисти – словенецът Лука Сулич и хърватинът Степан Хаузер, изпълняват свои версии на популярни, рок и филмови парчета само с двата класически инструмента.

Те започнаха като интернет сензация с изпълненията си в Youtube през 2011 г. и от тогава пълнят концертни зали и фестивални арени в Европа, Азия и Америка.

One Direction спечели Американските музикални награди

Британската група „One Direction" спечели Американските музикални награди в категорията "Изпълнител на годината", предаде ТАСС. Ц...

В резултат на това подписват сделка със звукозаписна компания и издават дебютния си едноименен албум. Той е с кавъри на U2, Gun N' Roses, Nine Inch Nails, Sting, Coldplay, Nirvana, Muse и Kings Of Leon и влиза в Топ 100 в класацията за албуми на Билборд. Същата година получават покана от Сър Елтън Джон да го придружат на световното му турне.

Actualno.com ви дава уникалния шанс да чуете и преживеете невероятните парчета на живо, в компанията на свой приятел. За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

„С кавър на кое парче момчетата стават известни през 2011 година?"

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Младата пианистка Лили Богданова представя дебютния си албум

България има много талантливи музиканти и младата пианистка Лили Богданова е доказателство за това. В началото на ноември Лили взе учас...

Победителят ще бъде изтеглен на 26.11! Успех на всички!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com