Играй и спечели една двойна покана за София Фюжън Фест

61714
Играй и спечели една двойна покана за София Фюжън Фест

За пръв път на една сцена BULGARA , Oratnitza , Del Padre , КОТАРАШКИ , Kayno Yesno Slonce , Balkan kHans , ГРУПА ОМ и още, и още.

След подгряващите събития на София Фюжън Фест (25-ти и 26-ти септември) програмата на същинската част ще съчетае различни музикални елементи в едно синхронизирано цяло, като предложи на публиката дневна и вечерна част в двете зали на столичния клуб Mixtape 5. 

В дневните часове на 23-ти октомври (четвъртък) в B-Side посетителите ще имат възможността да разгледат изложбата на музикални картини на Цветан Узунов, както и ръчно изработени музикални инструменти от български майстори (диджеридута, гайди, кавали, флейти, тъпани и fly drum). В залата ще има и музикален базар, който предлага дискове и тениски на различни български банди и музикална гаражна разпродажба, където всеки ще може продаде своя музикален инструмент или да го замени с друг от наличните на щанда. 

Акцентът на дневната програма са лекции и уъркшопи по свирене на диджеруду и гайда. Екипът на kabagaida.com ще води уроците по гайда , в частност победителят от гайдарското надсвирване в с. Гела - Костадин Герджиков.

Концертите на фестивала ще са на сцената в A-Side, където всяка фюжън вечер ще излизат по седем български утвърдени формации, които преплитат в музиката си различни звуци, инструменти и традиции, някои от тях типични, а други - нетипични за нашите ширини.

Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш два пропуска за София Фюжън Фест, който ще се проведе на 23 и 24 октомври (четвъртък и петък). 

За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на следния въпрос: 

"За коя година се провежда София Фюжън Фест?" 

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта! 

Имената на печелившия ще обявим в сряда (22.10- б.р.). Успех на всички!

Програмата можеш да видиш тук.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com