Faith No More подготвят мащабно завръщане

32292
Faith No More подготвят мащабно завръщане

Групата Faith No More се готви да тръгне на първото си турне в Северна Америка от 2010 г., съобщи Контактмюзик. Майк Патън и компания ще честват  излизането на новата си песен "Superhero", която идва след сингъла на завръщането й "Motherf**ker".

Калифорнийските рокаджии се завърнаха на музикалната сцена миналата година с първия си сингъл от излезлия през 1998 г. "I Started a Joke", който бе включен в техния платинен албум с компилации "Who Cares a Lot?".

Faith No More: Сърбия, идваме, носете ракия!

"Сърби, идваме шумно, вие донесете ракия!", се заканиха идолите от Faith No More от официалната си страница във Фейсбук. Групата ще по...

Сега те се готвят да издадат новия си сингъл "Superhero", докато подготвят излизането на все още неозаглавения си нов албум. Той ще е продължение на диска "Album of the Year", който излезе през 1997 г. и зае челно място в чарта в Австралия.

Faith No More ще тръгне на световно турне през февруари. Планирани са концерти в Европа, Япония, Австралия, Нова Зеландия и Северна Америка. Турнето включва също участия в някои от най-големите рок фестивали в света, информира БТА.

"Ето, че отново тръгваме на турне - заяви басистът и продуцент на предстоящия нов албум на групата Били Гулд. Той добави: "Някои концерти в САЩ ще бъдат изнесени на места, където не сме свирили от 17 години. Разполагаме с нови песни и сме готови да се справим с всичко, което се изпречи на пътя ни."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com