Емоционалната белгийка Selah Sue представя новия си албум в София

17934
Емоционалната белгийка Selah Sue представя новия си албум в София

Мястото е Зала 3 на НДК, датата е 14-ти май - тогава харизматичната Selah Sue ще зарaдва всички почитатели на съвременното соул, реге и фънк звучене с живото представяне на дългоочаквания й втори албум Reason.

Албумът ще бъде официално издаден на 30-ти март и ще бъде на музикалния пазар в България от Орфей Мюзик – официален лицензиант на Warner Music International. Част от неговите парчета „Alone“, “Won’t go for more” и “Reason” са вече разпространени в интернет, за да загатнат на всички български фенове каква лична среща ги очаква с нежната белгийка.

Три дни до третото издание на HORIZON FESTIVAL

Само три дни ни делят от третото издание на единствения по рода си в България зимен фестивал HORIZON FESTIVAL. Планина, зимни спортове,...

Линк към официалното видео към парчето “Alone”: https://www.youtube.com/watch?v=oiqRFvUOUH0

Selah Sue е само на 25 години, но вече има зад гърба си внушителна успешна музикална кариера, която заслужено буди възхищение и признание у мнозина любители и професионалисти. Пропита от идеализъм и романтизъм, присъщи за младата й натура, музиката на белгийката е лична, искрена и отправена точно към теб. Необяснимата симбиоза между нежния й глас и акустичната й китара превръщат звученето й в смела смесица от електро рок, хип-хоп, соул, реге и фънк, която забъркана с вдъхновяващите й текстове няма как да те остави безразличен. Приказната Selah понастоящем сбъдва мечтите си, доказвайки че с хъс, талант и любов човек не познава граници.

Изпълнителката израства в малко белгийско село и пише песни още като тийнейджър, без изобщо да вярва, че един ден ще стане певица. Въпреки това Selah винаги е имала лично отношение към музиката, захващайки се с китара от малка, вдъхновена от легенди като Lauryn Hill, Erykah Badu и Boby Marley. Сякаш на шега тя разпространява някои от парчетата си в онлайн музикалната платформа MySpace, неусетно събирайки десетки хиляди гледания, което зсслужено й донася вниманието на продуцентския лейбъл Because Music.

През 2011-та с неговата подкрепа излиза първият й едноименен албум (Selah Sue), като хитовете “Summertime”, “Raggamuffin” и “This World” още вълнуват всички фенове със завладяващото си дъб, реге и фънк звучене и неподправено емоционалните си текстове. Оттогава Selah Sue е неизменна част от всеки голям европейски фестивал, а албумът й е вече с над 1 милион продадени копия по целия свят.

В момента белгийката работи усилено по промотирането на новия си албум Reason, с който поема на мащабно европейско турне. София е дестинацията за 14-ти май, когато всички български фенове ще имат възможността да потънат в емоционалната атмосфера, създадена от живото изпълнение на Selah Sue в Зала 3 на НДК.

JAY LUMEN посреща рождения си ден в YALTA CLUB

В последния февруарски ден и само ден след мащабното световно турне TOP 100 DJs, YALTA CLUB посреща унгарския артист JAY LUMEN, който и...

Линк към живо изпълнение на едноименното парче „Reason”, записано на жп гарата “Gare du Nord” в Париж: https://www.youtube.com/watch?v=AyORX6CPgN4

Билети “РАННО ПИЛЕ” : 40 лв./45 лв. /Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 45 лв./50 лв. в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, Германос и др./ Седящи места в ложи А и Б са с цени 60лв.

Следете събитието на:

https://www.facebook.com/events/412166125624896/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com