Екзотични специалитети очакват Инди Зара в София

7404
Екзотични специалитети очакват Инди Зара в София

Освен в музиката си, Инди Зара смесва много култури и в предпочитанията си към храната. Французойката с марокански произход е веган и изключително държи на здравословното хранене, съчетаващо традициите на двата й произхода.

За престоя си в София звездата пожела да се храни в изискан френски ресторант, където специално за нея да бъде приготвено меню със сезонни продукти като френска леща, киноа, пресни зеленчуци и ядки.

Логично, изборът на Зара попадна върху Гастротека "L'Art De Vivre", където за нея ще се погрижи шеф Дани Спартак - възпитаник на елитнaта готварска школа Le Cordon Bleu. Майстор готвачът вече е изготвил специално меню от традиционни френски вкусове и ястия с екзотичен произход.

Дани Спартак и Гастротеката набират все по-голяма популярност с любопитната си целодневна концепция, която предлага различни френски вкуснотии, приготвени със сезонни продукти в различните части на деня.

Менюто на ресторанта включва разнообразни ястия - от традиционните сандвичи Крок Мадам и Крок Мосю, през предястията свински терин, пилешки пастет, гъшо пате и френски сирена, до специалитети като жабешки бутчета, охлюви, пилешко филе с трюфел, патешко магре с пюре от кестени, лаврак с мус от скариди и много други изкушения.

„Във френската кухня продуктите са малко, поради което най-важно е да са от най-високо качество. Готви се бавно и прецизно – има интрига!“ - споделя избраникът на Инди Зара Дани Спартак.

Инди Зара в снимачна еуфория

Френско-мароканската сензация Инди Зара, която съвсем скоро пристига у нас за завладяващ концерт на 16 октомври, е в голяма еуфория зар...

Концертът на Инди Зара в София е на 16 октомври в Sofia Live Club, който самата тя обещава да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай. Певицата ще пристигне в София заедно с бенд от шест души, изявени имена от соул и джаз музиката.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена 50 лв.

Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара може да следите на страницата на събитието във Facebook: Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015 .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com