Джеймс Артър идва в България

67491
Джеймс Артър идва в България
Снимка: Getty Images/Guliver

За пета поредна година Coca-Cola Happy Energy Tour ще разтърси цяла България. Криско, Мария Илиева, Жана Бергендорф, Михаела и Вензи, Рафи и Кристо, Ангел и Моисей са само малка част от музикалното торнадо, което ще се завихри във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Пловдив. Кулминацията на емблематичното турне ще бъде в София, където на сцената ще се качи сензацията в световния шоубизнес Джеймс Артър.

Талантливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на „Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: „Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“

Списание Business Lady организира Първи годишни награди за благотворителност "Златно сърце"

На 9 юли ще се проведе първото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Busine...

Наричат гласа на младия Джеймс „благословен“, а песните му се продават в 2,5 милиона копия по света. Дебютният му сингъл „Impossible“ светкавично заема първата позиция в музикалните чартове на 34 държави и става носител на приза „Най-добър британски сингъл” на престижните BRIT Awards.

Трудно е да се повярва, че през недалечната 2012 година това талантливо момче обитава малка боксониера в градчето Салтбърн край Мидълзбро. Роден в Англия, дете на разведени родители, отрасло само с майка си в Бахрейн и взело най-трудното решение за един тийнейджър, на 14-годишна възраст Джеймс Артър напуска родното си семейство и влиза в системата за приемна родителска грижа. Именно тогава той се посвещава на музиката и постепенно започва да се изявява на местната сцена не само като солов изпълнител, но и като член на няколко банди. Понякога му се налага да припечелва дори като уличен музикант, борейки се отчаяно да се измъкне от трудния си начин на живот. Точно когато надеждата вече го напуска, негов приятел го насърчава да се запише за прослушване в британския X Factor.

И така започва приказката за младия Джеймс. Още с първата поява на сцената той поразява цялата страна с магнетичната си версия на песента „Young“, изпълнявана в оригинал от тогавашния член на журито във формата Тулиса Контоставлос. Последвалите изключителни интерпретации на „The Power of Love“, “Let’s Get It On“ и „Hometown Glory“ на Адел пък го утвърждават като многообещаващ и удивително талантлив артист.

Освен на световната сензация Джеймс Артър, на тазгодишния Coca-Cola Happy Energy Tour феновете ще имат възможността да се насладят на най-силните хитове от българските класации, както и да чуят първи новите сингъли на българските звезди.

CFO FORUM и първи награди за финансови директори CFO of the year

На 4 юни 2014 година в хотел "Хилтън София" за трета поредна година се проведе CFO форум, организиран от EY Bulgaria и основен партньор...

Кой още ще прави компания на световната звезда на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 и кои ще са останалите родни звезди, които ще подпалят цяла България с хитовете си? Какво е усещането да си фен в „Diamond circle“ на Coca-Cola и какво означава наистина да си на една ръка разстояние от твоята любима звезда? Кога да очакваме старта на музикалната вихрушка от звезди? Предстои да разберем! Всички подробности и новини за турнето можете да следите на Facebook страницата на Cola Happy Energy Tour (http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour), както и от CITY радио и телевизия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика