Дежавю: Всички искат да се докоснат до Лепа Брена

5679
Дежавю: Всички искат да се докоснат до Лепа Брена

Също както легендарният концерт на Лепа Брена на Националния стадион „Васил Левски“, така и предстоящият мега спектакъл на юго легендата на 22 октомври в София, се превърна в една от най-горещите и обсъждани теми в родните шоу среди. Грандиозното събитие ще събере на едно място както богаташи, плеймейтки и поп-фолк изпълнители, така и депутати и спортисти - всички искат да се докоснат до голямата звезда.

Огромният интерес от страна на родните знаменитости към впечатляващото шоу на певицата на Балканите съвсем очаквано провокира и небивала надпревара за най-хубавите места в „Арена Армеец“. Доказателство за това е и скоростта, с която се разграбват наскоро пуснатите в продажба VIP билети за събитието, които са ограничени.

Азис част от шоуто на Лепа Брена в София

Хамелеонът на българската сцена Азис се включва в грандиозното шоу, което символът на сръбската музика Лепа Брена ще изнесе на 22 октом...

Скъпоценните пропуски могат да бъдат закупени единствено от организаторите на концерта – Moko Solution, като се очаква последните бройки да бъдат разграбени до няколко дни.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com