CECA разплака цяла Сърбия

96459
CECA разплака цяла Сърбия

Тази събота сръбската певица изнесе невероятен концерт пред повече от 50 000 души на стадион Festival в Гуча. Звездата изпя всички свои хитове, сред които и песента “Pile”, която посвети на Тияни Юрич – 15-годишното сръбско момиче, което дълго време беше в неизвестност и след това бе намерено убито. По време на изпълнението всички присъстващи на стадиона плакаха и пяха заедно с певицата. Кралицата на сръбската музика бе съпричастна със семейството на момичето през целия период, докато то беше в неизвестност и подкрепяше техните надежди, публикувайки в официалната си страница във фейсбук нейни снимки и апели.

Също така с всички приходи от продадените билети за концерта в Гуча CECA реши да направи дарение на пострадалите от наводненията в Сърбия.

CECA инкогнито на сватбата на Новак Джокович

Ден след като спечели "Уимбълдън", световният номер едно в тениса Новак Джокович сключи брак с дългогодишната си приятелка Йелена Ристи...

Примата на балканската музика ще гостува в България в началото на месец ноември тази година, като ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

Концертът на CECA е на 7 ноември в столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20  до 55 лева.

 

CECA води най-добрия духов оркестър на Балканите

Блестящи виртуозни изпълнения на тромпет и нечувани досега у нас фолклорни ритми ще завладеят всички присъстващи на сцената на едно от ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com