Българско участие на престижен музикален фестивал в Италия

83951
Снимки:

Мистерията на българските гласове с шанс за участие в Санремо с песен на италианката Наиф Херен

Чаровната Наиф Херен се бори за челните места в музикалната надпревара.

Аранжимента на песента, с която тя и прекрасните изпълнителки от Мистерията на българските гласове получи шанс да участва за финалите е на Евгени Димитров – Маестрото.

Emil Prize подгрява на Delilah

На 10 декември, британската изпълнителка Delilah ще гостува в Sofia Live Club. Феновете на 23-годишната изпълнителка ще имат шанс да чу...

Песента бе избрана сред 60 други от общо 600 кандидатирали се изпълнители. Връзката на Наиф Херен с България, както тя споделя, е основно чрез Дарияна Куманова - единствената българка, която е доцент преподавател в Академия Сан Ремо и нейн личен мениджър.

Дарияна бързо избрала кой ще е най-подходящ да работи над песента и свързала Наиф с гласовитите българки и с Маестрото. Куку-бенд също се включват в процеса на работа.

Като ментор на певицата и като преподавател в престижната музикална италианска академия Сан Ремо, Дарияна Куманова продължава да работи за популяризирането на красивите български гласове извън пределите на България и каза, че приема  работата си там за мисия. Заедно с чаровната Наиф преди два дни буквално прелетяха над няколко държави единствено за участието си в българско телевизионно шоу, но също и за да благодарят на Маестрото за прекрасния аранжимент и за ползотворната работа на целия екип. Песента на Наиф наистина е получила изключително висока оценка от строгото жури на фестивала в Италия и има големи шансове да излезе напред в класациите, а защо не и да спечели мечтаната статуетка на Сан Ремо. Песента се казва – „Ти си чудо” (Tu sei miracolo) и от днес се бори за финалните 6 места, а ние й стискаме силно палци!

Песента може да чуете на официалния сайт - http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-f8f03949-e0de-4f93-a16c-25a39d6046b5.html

Съвсем скоро очакваме и видеото към нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com