Българин стана китарист на британците CRIPPLED BLACK PHOENIX

52900
Българин стана китарист на британците CRIPPLED BLACK PHOENIX

Последният концерт на Rawk’n’Roll за годината се оказа изключително важно събитие. Освен, че в сряда вечерта станахме свидетели на един от най-красивите лайвове, на които сме присъствали, видяхме и исторически момент за британците Crippled Black Phoenix. Групата излезе на сцената с българския музикант Георги Малчев-Хорхе – барабанист на сайкъделик рокаджиите Sativa и бивш китарист на Млък!.

В понеделник, един ден преди да тръгнат за София, Justin Greaves и останалите от групата получават съобщение от китариста и басиста си, че те двамата няма да участват в турнето. От бандата веднага се обаждат на Arthur Young - техен бивш басист, но остава висящ въпросът за китарист. От Rawk’n’Roll бързо се свързахме с Георги Малчев, тъй като добре знаем колко талантлив мултиинструменталист и импровизатор е и той се съгласи да излезе на сцена с британците. Във вторник вечерта трите китари се събраха за няколко часа разучаване на песни, а в сряда, в продължение на три часа и непосредствено преди да отворим вратите на Mixtape 5, Crippled Black Phoenix проведоха първата си репетиция с новия си китарист. И минути преди да излязат на сцената, впечатлени от таланта и спокойствието на Хорхе, от групата го поканиха официално да свири на оставащите дати от турнето. Изключително горди сме от Хорхе и сме страшно щастливи след великолепното шоу, което изнесоха на 10 декември. Стискаме палци и на бандата, и на нашето момче! 

"1989" на Тейлър Суифт е албум на годината

Албумът "1989" на американската кънтри (и не само) изпълнителка Тейлър Суифт бе определен за албум на годината от сп. Billboard. Приход...

Благодарим на всички, които дойдоха и споделиха този разкошен лайв с нас. Благодарим на всички български музиканти, които ни удариха рамо с беклайна, на Емил Занов, Васето Крумов, Николай Славов, Тони Недев, Симеон Панов (реално цялата група Center)! Специални благодарности на Теодор Георгиев за убийствения постер! Благодарим на страхотния екип на "Mixtape 5", който наистина направи клуба наш дом в последната година. Благодарим и на Bushmills, с чиято помощ загубите ни от концерта стават доста поносими. Всички вие сте великолепни и без вас не бихме били там, където сме. Наздраве, ще се видим догодина! 

Пожелаваме весели празници, а от нас съвсем скоро очаквайте първите имена от афиша ни за 2015. Наздраве и Rawk on!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com