BACK2BASICS за втори път през ноември

30186
BACK2BASICS за втори път през ноември

Точно месец след дебютното издание на BACK2BASICS, партито ще върне хип-хоп духа в ROOM 1 на YALTA CLUB на 8 ноември. Второто поред събитие отново ще постави на пиедестал музиката, като остави зад светлините на прожекторите диджея. Зад пулта на 8 ноември, обаче, ще видим не един, а двама анонимни артисти, като вторият от тях ще подари на публиката автентичен хип-хоп сет от грамофонни плочи, събирани през последните десетилетия. 

Гарант за добро парти с една по-различна публика е внимателният подбор на най-доброто от хип-хоп, трап, соул и RnB музиката. С премерен, балансиран подход към стиловете и усет към настроението на публиката, диджеите зад маска ще разгорещят от танци дансинга в съботната вечер. Събирани през последните три десетилетия грамофонни плочи очакват своята премиера в нощта на BACK2BASICS в YALTA CLUB. 

Виж кой спечели двойна покана за партито на BLOND:ISH

Уикендът за Diana Simeonova ще бъде секси и рус!, който ще се забавлява в комапнията на свой приятел и BLOND:ISH?. Diana отговори прав...

Интересната колаборация от техники и стилове ще роди още изненади в нощта на 8 ноември. За всички любопитни почитатели и верни фенове на хип-хоп културата вратите на клуба ще бъдат отворени в 23:00 часа, а билети за събитието ще продават на входа на цена от 10 лв. 

За BACK2BASICS:

BACK2BASICS идва като отговор на комерсиализацията на хип-хоп културата и музиката у нас, превърнала се в новата вълна и еквивалент на поп-фолка. Събитието застава като контрапункт на масовия, лишен от смисъл рап, за да изгради мост между истинското хип-хоп звучене и неговите верни фенове. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com