Андерсенов Концерт на възглавници

50919
Андерсенов Концерт на възглавници

Настъпва краят на една успешна година и няма как организаторите на Концерти на възглавници да пропуснат да я отпразнуват подобаващо. В прекрасната Концертна зала на Централен Военен Клуб (намиращ се на бул. “Цар Освободител” №7) празничният Концерт на възглавници тази година ще събере малките и големи почитатели на Андерсеновите приказки за едно музикално приключение във вълшебния свят на измислените герои. Концертът се провежда под патронажа на Министъра на отбраната на Република България, г-н Николай Ненчев.

На 28.12.2014 г. от 11:00 и от 17:30 за първи път в България ще прозвучи музиката на руския композитор Борис Чайковски, който е сътворил редица сюити, вдъхновени от магическите истории на Андерсен за принцове, принцеси, омагьосани царе и фантастични животинки. На сцената ще посрещнем не един, не пет, не десет инструмента, а един истински малък оркестър, воден от диригента Маестро Жорж Димитров. А за пълното въвличане на всички гости в приказките ще се погрижи разказвачката - музикалната муза Зузи.

Диджей номер 1 за последните две години идва в България

Най-слушаните диджеи за изминалата 2014 година, според класацията DJ MAG TOP 100, се събират в София на 27 февруари 2015. За първи път ...

Както винаги в рамките на програмата на Концерт на възглавници, ще се проведе Работилница, по време на която малките почитатели на класическата музика ще изработят креативни играчки от подръчни материали, с помощта на творчески екип “Онче Бонче”. Участието в Работилницата е безплатно.

Предварителното закупуване на билети е силно препоръчително, защото значително улеснява влизането на публиката в залата и осигурява отстъпка от цената. Повече информация на www.pillows.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com