Адел ще участва в саундтрака и на следващия филм за Джеймс Бонд

8197
Адел ще участва в саундтрака и на следващия филм за Джеймс Бонд
Снимка: Getty Images / Guliver

Очевидно продуцентите на сагата "Джеймс Бонд" са големи фенове на Адел. Британската певица е била избрана за следващия филм за приключенията на агент "007", твърди "Daily Star".

Филмът се очаква да се появи в киносалоните през ноември. Три години след "Skyfall" Адел има шансове отново да изпълнява музиката във филма. Така тя ще стане първата певица изпълнявала два пъти песен на Джеймс Бонд. В дългия списък от изпълнители, нейни предшественици са Нанси Синатра, Тина Търнър, Мадона, Алиша Кей и др.

Според британския всекидневник в началото на годината Адел е била в Лос Анджелис, за да запише песен за филма. Източник на вестника твърди, че "Адел е една от звездите, които бяха помолени да запишат песен за "Spectre", което означава, че изпълнителката на "Rumour Has It" не е единствената певица предвидена за следващия филм. Имената на Сам Смит, Лана Дел Рей, и Лорд също така се завъртяха.

"Сам Смит беше фаворит, но Адел получи зелена светлина, твърди източникът. Според него натискът върху Адел е огромен след успеха й за "Skyfall". За всеки друг това ще бъде подарък, но ако някой може да успее това е Адел", пише още в статията.

Ким отново е бременна, интернет иска да кръсти детето "Юг"

Американската риалити звезда Ким Кардашиян очаква второто си дете. Това съобщи самата тя в един от епизодите на предаването Keeping Up ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика