50 тъпанджии откриват концерта на Николина Чакърдъкова на 11 декември в зала “Арена Армеец”

82816
50 тъпанджии откриват концерта на Николина Чакърдъкова на 11 декември в зала “Арена Армеец”

Народната певица Николина Чакърдъкова и “Неврокопският танцов ансамбъл” ще подарят на обичащите българския фолклор, българските традиции, песни и танци - голям концерт преди Коледа на 11 декември в зала “Арена Армеец”. Събитието ще стартира зрелищно с 50 тъпанджии на сцената!

Билетите за “най-българското събитие” се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетната каса на зала “Арена Армеец”, Билетен център в НДК, вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич, На Тъмно, а в работно време и от офиса на Тикетпортал – ул ”Цар Иван Шишман” №7.

Чакърдъкова: Влизам в политиката, защото държавата е болна

Влизам в политиката, защото нашата родина, моето отечество, нашата държава е доста болна. Това каза в предаването „Здравей, Бълга...

Цената на билетите e от 20 до 40 лв според сектора в залата.

Предстоящият голям спектакъл на Николина Чакърдъкова е един вид продължение на миналогодишните й коледни концерти в зала 1 на НДК, когато в три поредни вечери повече от 15 000 души пяха и танцуваха от сърце, заедно с нея.

“Този път искам да съберем всички тези хора заедно, в една вечер, на едно място” споделя изпълнителката. “Иска ми се да направим един голям Български празник за хората в залата, и публиката да е с главна роля в този празник”, добавя още тя.

На 11 декември едни от най-популярните и обичани български песни ще зазвучат на нов глас в “Арена Армеец”, като във втората част на спектакъла на екраните в залата ще се изписват и текстовете на песните, така че всеки да може да си припява от душа и сърце. Огромна сцена и екрани, специални декори и много красиви костюми, 3D-мапинг и ефекти ще са част от изненадите, които Николина и екипът й са подготвили. На моменти залата ще бъде преобразена до неузнаваемост “и през цялото време ще бъде уютно и празнично за всички в нея”, споделят от екипа.

Николина Чакърдъкова се захласна: Бойко Борисов е хубав мъж, но няма да спим с него

"Бойко Борисов е хубав мъж. Това го признава всяка жена. Факт е! Но ние няма да спим с него, а ще очакваме да ни води към светли бъдн...

Интересен момент е, че за концерта на 11 декември в “Арена Армеец” се предлагат и специални сектори за хора, които ще дойдат на събитието облечени в народни носии (по желание), като тези места вече са пред свършване.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика