3 дни до тридневната магия на А to JazZ

20725
3 дни до тридневната магия на А to JazZ

Този петък, започва дългоочакваното от много меломани пето издание на фестивала А to JazZ в Южен парк 2. В продължение на 3 дни, от 3-ти до 5-ти юли, ще звучи най-доброто от световната и родна джаз сцена. Входът на събитието е свободен, а фестивалната емоция ще бъде допълнена от джем сешъни в късните вечерни часове и базар с млади артисти по време на тридневната програма.

Белослава, Bobo&The Gang, Funky Miracle, Sirius&Methodikal и още много други част А to JazZ

Юли се очертава да бъде щедър на емоции и музика, а A to JazZ Festival ще събере палитра от невероятни музиканти, които неуморно ще под...

На 3-ти и 5-ти юли, след края на фестивалната програма, магията на джаза ще се пренесе в Studio 5, където ще се проведат джем сешъни. Съставът, чиито импровизации ще чуем, включва Тодор Бакърджиев (тромпет), Георги Петров (пиано), Димитър Шанов (бас) и Емил Тасев (ударни) за 3-ти юли, а в неделната вечер ще се потопим в музиката на Теодор Петков (пиано), Димитър Карамфилов (контрабас) и Стефан Кожухаров (барабани).

Освен разнообразна музикална програмата, петото издание на A to JazZ Festival ще предложи на своите гости и базар, на който ще участват различни млади артисти. В това число ще видим нашумелите наскоро торбички Cyanoprom, шаловете нa Shevitza, аксесоарите на Kapaczka, както и работи Ива Димитрова, Дени Георгиева, Taskore и други. Базарчето ще бъде достъпно за всички от 16.30ч. в петък и 15.30ч. в събота и неделя и ще затваря заедно с края на програмата от всеки фестивален ден.

Входът за A to JazZ Festival 2015 е свободен. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на Фондация “Америка за България”. Събитието е част от Културния календар на Столична община и под почетния патронаж на г-н Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет. Проектът се реализира с подкрепата на Министерство на културата.

Подробности около фестивала на: www.atojazz.bg и www.facebook.com/atojazzfestival.

Близо 15 000 души се насладиха на четвъртия A to JazZ фестивал в Южния парк

Близо 15 000 души се насладиха на етно и уърлд ритми от цял свят благодарение на най-богатата програма на A to JazZ Festival досег...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com