Dirty Vegas пристигат за шоу в София

23087
 Dirty Vegas  пристигат  за шоу в София

Британските DJ-и Dirty Vegas пристигат за първи път в София на 27 март за уникално парти в зала 3 на НДК.

Носителите на "Грами" в една от най-престижните категории “Best Dance Recording” за 2003г, ще дойдат у нас по покана на Art Studio.

EventEase представя първото издание на новата поредица събития NightLive - от 20 февруари

В нощния живот на София започва нещо ново и вълнуващо. NightLive ще e поредица от концептуални вечери, която ще предложи на жадните за ...

Dirty Vegas са Ben Harris, Paul Harris – DJ-и (нямат роднинска връзка) и вокалиста Steve Smith от Лондон, които се събират през 2001г.

Световната слава връхлита Dirty Vegas още с дебютния им сингъл "Days Go By", с който абсолютно заслужено печелят "Грами" и милиони почитатели по света.

От 2009 г. DJ бандата започва да работи в “дуо вариант”, а две години по-късно пуска и албума "Electric Love". Mузиканти и продуценти от най-висока класа, Dirty Vegas са добре известни със страхотните лайв партита, които правят.

Наскоро бандата пусна своя кавър версия на "Save a Prayer" на Duran Duran, която се радва на широка подкрепа сред феновете.

Японците MONO с първи концерт в България на 18 април

Японските експериментатори MONO ще свирят за пръв път в България по покана на Rawk'n'Roll на 18 април в голямата зала на MIxtape 5. Муз...

Билетите за шоуто на Dirty Vegas на 27 март в зала 3 на НДК ще бъдат в продажба от днес, 30 януари 2015г. Първите 200 билета за Dirty Vegas ще са с промоционална цена от 25 лв.

 

Билети: ticketportal.bg, Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, верига магазини Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини “На Тъмно”.

Начален час: 21:00. Събитието е 18+.

Asian Dub Foundation с парти в София

Британците Asian Dub Foundation Sound System (ADF) ще забият в столичния клуб "Mixtape 5" на 26.02.2015 г., четвъртък, 22.00 часа. So...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com